KOCAELİ / ÇAYIROVA - İstiklal İlkokulu

İstiklal İlkokulu

Adres
Özgürlük Mah. İstiklal Caddesi 216/2 Sokak No 2 Posta Kodu 41420 Çayırova / KOCAELİ
Vizyon
VİZYONUMUZ “Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, tüm öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime aklın ve bilimin ışığında, demokrasi ilkelerine ve insan haklarına saygıyla yaklaşan, erdemli insan olarak yetişmeleri, bilimsel düşünceye ve bu değerlere saygı duyabilen, hoşgörülü sevgi ve saygı kavramlarını uygulayan, samimi, dürüst, kendisini, ailesini ve ülkesini seven Cumhuriyet değerlerini bilen ve gelinmesi için çaba içinde olan çağdaş düğünceye sahip bireyler yetiştirmek vizyonumuzdur.”
Misyon
MİSYONUMUZ “Milli eğitim temel kanununa ve ilköğretimin amaçları doğrultusunda, çalışanlarımızın ve öğrencilerimizin etkinlik ve verimliliklerini arttırmak, teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek ve bağlı ürünlerini kullanmalarını sağlamak, öğrencilerimizin başarılarını en üst seviyeye çıkarmak için gerekli danışmanlık ve rehberlik hizmetlerini sunmak, veli ve çevre desteğini en üst seviyeye çıkararak eğitim-öğretim ortamlarını geliştirmek ve öğrencilerimizin kullanımına sunarak, öğrencilerimize ve çevremize en iyi şekilde katkı sağlamaktadır.”
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :İKİLİ
7:50-12:40 SABAH GRUBU 13:05-17:50 ÖĞLE GRUBU
DOĞALGAZ
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Okulumuza Gebze´den her 5 dakikada bir kalkan araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.İzmit tarafından gelecek olanların ise Çayırova Yenimahalle Köprüsünde inip Gebze yönünden gelen araçlara binerek okulumuza ulaşımları sağlanmaktadır.Gebzeye her 5 dk bir araç bulunmaktadir. 550-551-553-556-558-559-565-405 no´lu araçlar okulumuza yakın duraklardan geçmektedir.
Okulumuz Çayırova İlçesi Özgürlük Mahallesi İstiklal Caddesinde yer almaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İL MERKEZİNE 50 KM UZAKLIKTA OLUP , İLÇE MERKEZİNDEDİR. ÇAYIROVA BELEDİYESİ İSE OKULUMUZUN YANINDADIR.
Futbol turnuvası Masa tenisi
Bilimsel Etkinlikler
CUMHURİYET SERGİSİ YETİŞKİNLERE YÖNELİK OKUMA YAZMA KURSLARI BAĞLAMA KURSU İZCİLİK KURSU
Proje Çalışmaları